Syöttötuolit Etelä-Pohjanmaa

Ella-syöttötuoli

Alla Puun Oy Soinista  tuo markkinoille uuden syöttötuolimallin, joka on laadukas, turvallinen ja tyylikäs.

Ella-syöttötuoli on suunniteltu 6 kk – jopa 10 vuotiaalle lapselle. Kun syöttötuolin turvakaari käy tarpeettomaksi, sen voi poistaa. Silloin lapsi voi käyttää tuolia askarteluun, läksyjen tekemiseen, pelaamiseen ja ruokailuun. Siinä vaiheessa syöttötuoli muuttuu keittiöjakkaraksi.

Värivaihtoehtoina: Valkoinen (sivut ja turvakaari) ja pyökki tai pähkinä (puuosat).

Ella-syöttötuoli on käynyt läpi tiukan turvatestin Lahden ammattikorkeakoulun huonekalutestauslaboratoriossa. Tuolimme täyttää syöttötuolien turvallisuutta koskevat SFS-EN 14988-1 sekä SFS-EN 14988-2 standardit.

Tässä on kotimainen ja vieläpä eteläpohjalainen uutuustuote!

Lisätietoa kotisivuillamme     http://www.allapuun.fi/syottotuolit