Joululahjaksi turvallinen Ella-syöttötuoli

Etelä-pohojalaanen Ella-syöttötuoli on jämäkkä, ajattoman tyylikäs, turvallinen ja se kestää käytössä vuosia.

Syöttötuolin käyttöönotto tulee ajankohtaiseksi lapsen ollessa noin puoli vuotta. Silloin kannattaa satsata laatuun ja turvallisuuteen. Erinomainen valinta on Ella-syöttötuoli.

Tuolista voi myöhemmin poistaa turvakaaren, kun sitä ei enää tarvitse. Silloin suurempikin lapsi voi käyttää tuolia ruokailuun, askarteluun, läksyjen tekemiseen tai pelaamiseen. Voi tuoliin istahtaa jopa aikuinen, testattu on. Tämä tuoli ei jää nurkkiin pyörimään muutaman kuukauden jälkeen.

Syöttötuolin istuinosissa on käytetty itse valmistamaamme koivuliimalevyä. Turvakaari on koivuvaneria ja tuolin sivuosat ovat vahvaa mdf-levyä. Värivaihtoehdot: Valkoinen (sivut ja turvakaari). Puuosien värivaihtoehdot: koivu, kuultovalkoinen, pyökki ja pähkinä.

Turvatestattu  Ella-syöttötuoli täyttää syöttötuolien turvallisuutta koskevat SFS-EN 14988-1 sekä SFS-EN 14988-2 standardit.

 

Hanki oma Ella-syöttötuoli, lapsemme ansaitsevat vain parasta!